• A stroke (elsődleges és másodlagos) megelőzéséről közérthető és a hétköznapokban jól használható módon tájékoztasson, illetve mutasson új látásmódokat a medicina területén.
 • Információt adjon arról, hogy a túlélők (a gyógyulók) a rehabilitációról kikerülve hogyan és hol folytathatják felépülésüket.
 • Segítsen a gyógyulók kapcsolattartásában.
 • Segítséget nyújtson önismereti, önfejlesztő módszerek megismeréséhez, meditációs technikák gyakorlásához.

ID-100134947

Bőven akad hát feladat!

Ha Ön úgy érzi, hogy a megelőzés érdekében bármilyen módon támogatná Alapítványunk, kérem, jelentkezzen a strokeinfo.gabriella@gmail.com címen!

ID-100198565

Vissza

2 hozzászólás a(z) A Strokeinfó Alapítvány céljai bejegyzéshez

 1. Jóni Sándorné szerint:

  Üdvözlöm Önöket !
  Érdi lakosok vagyunk,édesanyám 67 éves,2015.okt.30.-án került agyi infarktussal kórházba. 30 napot töltött ott,a kórházban kezelte gyógytornász minekutána jobb oldala lebénult. A jobb alsó végtag mozdul, de sajnos a karja azóta sem. Gyógytornász hozzánk nemjár,kifizetni nemtudom, 2 állásomat hagytam ott,hogy otthhonunkban 24 órában ápolni tudjam. Ha bármiféle segitséget tudnának nekünk ajánlani,hálás lennék csupán arra tekintettel,hogy lábra álljon újra,mert nagyon akar,kitartó, ha bármi segitséget tudnának megköszönnénk! Tisztelettel : Jóni Sándorné Krisztina

 2. Tóth Ferenc szerint:

  Tisztelt Alapítvány!
  Az anyukámat stroke érte két hónapja.
  Túlélte ,most krónikus belosztályon szenved Szolnokon.
  Teljesen legyengülve magatehetetlenül az ágyhoz kötözve létezik.minden nap megy valaki hozzá de nincs előrehaladás,csak visszaesés az állapotában.
  Kétségbeesetten és tehetetlenül látom a kínjait és nem tudom hogyan segítsek,ezért fordultam önökhöz.Ha van rá mód,kérem adjanak tanácsot!
  Üdvözlettel Tóth Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..