3 hozzászólás

  1. Azzal a kéréssel fordulok őnőkhőz hogy rehabilitácios nyugdijamat mikor folyositjáktovább mivel 3 honapig korházban voltam igy szűneteltették a rehabilitácios járadékomat 10 honap végén lett szűneteltetve.Én Varga Istvánné uttőrő ut 9 kérném őnőket hogy mikor folyositják ujbol.Szeretném tudni hogy a november honapit mikor kapom meg mivel már 12. ke el mult és eddig bankszámlámon volt már ijenkor vagy mi lesz vele mert mivel munka képtelen lettem ezért szűneteltették a járadékomat.Kérem mielőbbi értesitésűket email cimemre.Előre is kőszőnőm Varga Istvánné.

  2. Segitséget szeretnék kérni anyukám 72eves lesz strokot kapott 2hete és lebénult teljesen a jobb oldala ezáltal nem tud nyelni sa gyomorszondája van . Az orvostk es mi is próbáljuk etetni 2-3kanál megy csak . De elfekvőbe akarják tenni (Xker. Gizella)
    De ezt a variációt semmiképpen vagy áron nem szeretném .
    Hova tudnám elhelyezni ahol gyógytornász illetve logopédus …… foglalkozik vele ?
    Tanácstalan vagyok 😞

  3. Segítséget szeretnék kérni édesanyám 50 évesen 2016 szeptemberében kapott strokot. Teljes jobb oldala lebénult beszédközpontja sérült, csak utánzásra mondja a szavakat. A nyakában lévö rögöt eltudták távolítani ezzel az uj módszerrel,de a koponyájában lévőt csak részlegesen mert vékonyak az érfalak és ha eltávolírtják belehal. Műtét közben a bal agyfélteke ahol a stroke volt bevérzett. Annyira itthon hejre tudtuk hozni h felültetjük és ágy szélén ülve tud enni,nézelödni, jobb lábát ágyon fekve emelni tudja. 2017 január 25.-én kapott még egy enyhébbet ugyan ott. Kérdésem a következö: mivel tudnánk itthon még fejleszteni regabilitáciora nem lehet vinni, arra hivatkoznak hogy mivel nem tud válaszolni. Megérteni megért mindent. Tudja mikor mi következik, melyik gyogyszert mikor kell bevenni. Tudata tiszta. Tornáztatjuk, mutatja h fel szeretne állni de megállni nem tud járokerettel sem. A beszédközpontot lehet e javitani vagy azt nem tudjuk helyrehozni. Várom tanácsaikat. Köszönettel Évi

Comments are closed.