Gyógyászati segédeszközök és termékek

  1. Applikator ljapko: http://www.lotus-trade.hu/
  2. Korzet Kft.: http://www.korzet.hu/
  3. LBT. Kft.: http://www.lbt.hu/
  4. Medigor Bt. : http://gyogyaszati.hu/
  5. Orthoprofil Med Kft.: http://www.orthoprofil.hu/index.php
  6. Rehab-Észak Kft.: http://www.rehabeszak.hu/
  7. Thuasne Hungary Kft.: http://www.thuasne.hu/thuasne/jsp/index.jsp

 

A decubitus (felfekvés) a bőr és a bőr alatti szövet lokális sérülése, súlyosabb esetekben nehezen gyógyuló bőrelhalás, fekély, amelyet nyomás, vagy súrlódás okozhat különféle okok miatt helyzetváltoztatásukban gátolt betegeknél. Ha egy betegség hosszú időre ágyba kényszerít valakit, fokozott a veszélye a decubitus (felfekvés) kialakulásának, ami különösen az idős embereket fenyegeti. Ha otthonukban ápolunk beteget, a legfontosabb teendők egyike a decubitus (felfekvés) megelőzése, mert a jelentős fájdalom mellett az is előfordulhat, hogy nem is az alapbetegség, hanem az elhanyagolt, súlyos felfekvésből származó szepszis miatt veszítjük el a beteget. Mindez azonban gondos ápolással megelőzhető.

60x60_medifleur_200ml_0201

Medifleur felfekvést megelőző gél

Nyugtat, ápol, regenerál 200 ml

A Sunfleur Laboratórium a hazai gyógynövénykultúra évszázados eredményeit felhasználva, a mai tudomány vívmányait segítségül véve, egy kellemes bőrérzetet biztosító, hűsítő és a bőr megújulását elősegítő hatóanyagokban gazdag felfekvést (decubitust) megelőző betegbőrt regeneráló gélt fejlesztett ki, mely ma már nélkülözhetetlen a házi, valamint a hosszan tartó kórházi betegápolásban. Csökkenti az égő, viszkető érzést, a megtisztított bekent bőrfelületet mintegy 3-4 órán keresztül nyugtatja, hűsíti és ápolja.

Az információk az internetről származnak, azok tartalmáért, aktualitásáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Diabetes/Cukorbetegség

60x60_medifleur_labkrem_0303

A diabétesz a glükóz feldolgozási zavara, melynek oka az inzulin hiánya, vagy a szervezet inzulinnal szembeni érzéketlensége. Minden nyolcadik cukorbeteg találkozik a cukorbeteg láb problémájával. A diabéteszes lábra jellemzők az úgynevezett neuropátiás tünetek kísérőjeként jelentkező talpi bőrkeményedések és a nehezen gyógyuló fekélyes sebek. Bár az esetek többségénél a betegség kialakulása után 8-10 évvel kezd igazán veszélybe kerülni a láb, ennél sokkal előbb érdemes odafigyelni a megelőzésre, hogy elkerülhetővé váljon az amputáció.

Medifleur lábkrém cukorbetegeknek

A gyulladás csökkentő, hámképző anyagokat tartalmazó gyógynövény együttes, valamint kifejezetten sebgyógyító hatású Medilan (lanolin) az A,E,F vitaminok, valamint gombásodás elleni hatóanyaga elősegíti a száraz, repedezett bőr szakszerű ápolását, megelőzve nehezen gyógyuló, gyakran fekélyes sebek kialakulását.

 

 

vissza

By |2018-12-13T16:32:54+00:00december 13th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..