Netfone-csomagok – WIWE alkalmazás

A mobiltelefonról gondolhatunk, mondhatunk bármit, de az életünk része lett, sokan ezt az oldalt is már mobiltelefonjukról nézik. Óriási összegeket költ egy átlag magyar a mobilszámlájára.

Alapítványunk célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a lakosságot a stroke megelőzéséről, vagy a túlélés után őket szaktudásával támogassa.

Alapítványunk adományból és egyéb forrásokból tartja fenn magát – szerényen. Éppen ezért kerestünk olyan mobilszolgáltatót, aki partner, társ tud lenni, aki velünk közösen tud gondolkodni.

A Netfone Telecom az ország első magyar tulajdonú mobilszolgáltatója, aki országos lefedettséggel, rugalmas szolgáltatással és személyes ügyfélszolgálattal működik és örömmel álltak közös ügyünk mellé.

A Netfone-nak köszönhetjük, hogy kedvező mobilszolgáltatási csomagjuk mellett a WIWE eszköze is elérhetővé vált tagjaink, támogatóink számára.

Hiszen „ha tudsz róla, változtathatsz rajta!”

A WIWE a világon egyedülálló módon képes jelezni a STROKE és a HIRTELEN SZÍVHALÁL kockázatát.

Legyen minden háztartásban egy WIWE készülék, amely megrendelhető a lenti telefonszámon.

Megrendeléseddel szintén támogatod Alapítványunkat.

06-30-346-2656

Tudtad, hogy mobilszámlád csökkentésével támogathatod a StrokeInfó Alapítványt?

Tagjaink és családtagjaik, valamint szimpatizánsaink részére egy egyedi csomagajánlatot készítettünk közösen, amellyel nem csak tagjaink, de egész családjaik, sőt, akár vállalkozásaik is csökkenthetik tapasztalatunk szerint 14-47%-kal jelenlegi mobilszámláikat.

A lecsökkentett számlával tagjaink családjánál így több pénz marad a hónap végére más célokra (gyógyszerek, életmód váltás, stb.), ugyanakkor a mobilszolgáltató magyar tulajdonosai a minden hónapban befizetett kedvezőbb mobilszámla után forgalomarányosan támogatja az Alapítványunkat.

Néhány egyedi, az StrokeInfó Alapítvány részére felajánlott lakossági csomagot itt kiemelünk, de ha vállalkozásod van, akkor a legjobb, ha kérsz személyes közvetlen segítséget, mert nem ígérgetnek, vagy bűvészkednek a számokkal, hanem a saját hívásszokásaidhoz előre készítenek egy számla-előkalkulációt. Így feketén-fehéren látod, hogy ha a mostani szolgáltatódnál leforgalmazott beszélgetés, sms, internet, parkolás, stb. milyen számlavégösszeg különbséget jelentene a mostanihoz képest náluk.

Lakossági előfizetőként az alábbi Új Egyensúly csomagokat ajánljuk figyelmetekbe:

Csomag neve Strokeinfó

Korlátlan

500MB

Strokeinfó

Korlátlan

2GB

Strokeinfó

Korlátlan

4GB

                   

 

Komfort

 

 

Csapattárs

Havidíj (Ft/hó) bruttó 7.804 Ft 8.606 Ft 9.386 Ft 1.990 Ft az első 3 hónapban, utána 2.990 Ft akciónk keretében** 2.527 Ft
Ajánlói Program* alapján elérhető legalacsonyabb havidíj (Ft/hó) bruttó

– kérje erről személyes tájékoztatónkat!

1.875 Ft 2.792 Ft 3.788 Ft 598 Ft 505 Ft
Csomagban foglalt internet mérete 500MB 2GB 4GB
Csomagban foglalt lebeszélhetőség korlátlan korlátlan korlátlan 200 perc 143 perc
Számlázás alapja másodperc másodperc
Percdíj bármely mobil és vonalas belföldi irányba a lebeszélhetőségen felül 0 Ft 0 Ft 0 Ft 9,9 Ft bruttó 17,70 Ft bruttó
Percdíj zárt csoporton belül 0 Ft 0 Ft 0 Ft 9,9 Ft havi 100 percig, utána 0Ft korlátlanul 0 Ft, amelynek havidíja 890 Ft, de akciónk keretében elengedjük**
SMS díja belföldi irányba 0 Ft 0 Ft 0 Ft 25 Ft bruttó 27,90 Ft bruttó
500MB mobilinternet opció 893 Ft bruttó 893 Ft bruttó
1 GB mobilinternet opció 1103 Ft bruttó 1103 Ft bruttó
2 GB mobilinternet opció 1838 Ft bruttó 1838 Ft bruttó
4 GB mobilinternet opció 2888 Ft bruttó 2888 Ft bruttó

Az árak bruttó árak és egyéni előfizetők részére érvényes 12 havi hűségidővel, valamint EU roaminggal, e-pack kedvezmény igénybevétele esetén.

* Az Ajánlói Programról részleteket a lenti telefonszámon tudunk adni. Lényege, hogy ha ajánlasz nekünk további előfizetőket, akkor a telefonszámlád minden hónapban csökkenni fog, amikor az ajánlottak befizették a számláikat.

** Az akció visszavonásig érvényes.

A fentiektől eltérő, vagy üzleti egyedi ajánlatról, egy összegű, vagy részletekre történő készülékvásárlásról is a lenti telefonszámon tudsz érdeklődni.

A részletekről és megrendelésről érdeklődjön közvetlenül Fehér Krisztián barátunknál a 06-30-346-2656 telefonszámon, vagy a feher.krisztian@netfone.hu címen.

 A számhordozást mi intézzük helyetted akkor és ott, ahol és amikor Neked kényelmes. Hálózatfüggetlen készülékeket is vásárolhatsz akár teljes áron, akár részletre.

 A STROKEINFÓ Alapítvány távközlési partnere a Netfone Telecom, a magyar mobilszolgáltató

 Ha szeretnéd segíteni a munkánkat és szívesen lennél partnerünk, hogy országszerte mindenkihez eljuttathassuk ezen kedvező mobilcsomagokat, akkor hívd fel a lenti telefonszámon Krisztiánt, hogy megbeszéljétek a részleteket. Olyan együttműködést ajánlunk, aminél a cél, hogy mindenki jól járjon! Hiszen jelenleg olyan partnereket is keresünk, akik segítenek abban, hogy közösségünk vidéki tagjaival megkösse a szerződést. Ha Te ilyen Vagy, jelezd Krisztián felé.