strokeinfo-alapitvany-onkentest-keres-heti-4-orara2020-05-29T17:18:02+02:00

A Strokeinfó Alapítvány önkéntes munkatársat keres heti 4 óra munkavégzésre!

 

 

Ismerd meg egy olyan alapítvány működését kívül-belül, amelyik számos partnerszervezettel együttműködve segíti a stroke betegséget elszenvedettek felépülését, rehabilitációját. Egy fantasztikus, összetartó csapatba várunk, ahol képbe kerülhetsz a stroke érintettek rehabilitációs módszertanával, megtudhatod első kézből, mire van szüksége valójában egy stroke-osnak ahhoz, hogy a lehetőségekhez mérten a legjobban felépüljön és ismét teljes életet élhessen.
Nem kizárólag egészségügyi hallgatók jelentkezését várjuk, hiszen az alapítvány működése során számos gazdasági vonatkozású feladatba is bevonunk majd!

Alapítványunk küldetése, hogy a stroke (elsődleges és másodlagos) megelőzéséről közérthető és a hétköznapokban jól használható módon tájékoztasson, illetve mutasson új látásmódokat a medicina területén.

Segítjük, támogatjuk mindazokat akik stroke betegségben érintettek, ide értve a stroke áldozatainak hozzátartozóit, családtagjait is. Információt gyűjtünk és adunk arról, hogy a túlélők (a gyógyulók) a rehabilitációról kikerülve hogyan és hol folytathatják felépülésüket.

Feladataid az alapítványnál:

Izgalmas, szerteágazó feladatkörökkel szeretnénk megbízni, hogy minél több dologba beleláthass, gyakorolhass – és ezzel nekünk is minél többet segíts.

Projekt- és rendezvény koordináció: A rendezvényeken úgy fogod ismerni a helyszínt, mint a tenyeredet – hiszen részt vettél a szervezésben. Ezeket az ismereteket kell majd megosztanod a résztvevőkkel, vendégekkel a nagy napon! Változatos helyszíneken vehetsz részt érdekes programokon és sok olyan embert ismerhetsz meg, akik mások segítését választották hivatásul. Egy újabb lehetőség a személyes kommunikáció gyakorlására, miközben értékes tudással is gyarapíthatod magad.

Pénzügyi asszisztencia: Szereted a számokat? Elkötelezetten és precízen szeretsz dolgozni? Ha igen, akkor kedvedre való lesz ez a feladat. Számlák, bizonylatok – színtiszta matematika és persze némi számvitel. Nem árulunk zsákbamacskát, az alapítványi működésnek ez is egy fontos része – itt is elkél a segítő kéz. Persze nem kell megijedned, nem a teljes könyvelést kell elvégezni, csupán segíteni a könyvelés munkáját a rendszerezett és következetes előkészítéssel. Ha gazdasági szakos hallgató vagy, kifejezetten előnyödre válik majd, és megízlelheted a civil gazdálkodás sajátosságait, a fundraisinget rejtelmeit.

Asszisztencia, adminisztrációs feladatok ellátása: Klasszikus mindenes feladat! Az alapítvány vezetője közelében kell apróbb-nagyobb teendőket ellátnod, amikor szükség van segítségre – és arra nálunk mindig szükség van. Illetve otthonodban  végezhetsz adatbevitelt, kezelhetsz adatbázisokat, magad osztod be az időt, amit nekünk szánsz!  Ha érdekel egy közhasznú alapítvány működése (vagy általában az alapítványok működése), ez a feladatkör lesz számodra a paradicsom! Tényleg benne leszel a sűrűjében és átláthatod a valóságban azt, hogy hogyan működik egy ilyen szervezet.

Légy a nagykövetünk!  Vidd hírét a Strokeinfó Alapítvány missziójának a közösségi oldalakon, terjeszd az online felületeinken megjelenő tartalmakat, reagálj a hozzászólásokra!

Ha nem tudsz rendszeresen önkéntes munkát vállalni, akkor is találsz olyan feladatokat, amelyekben segítségünkre lehetsz!

Munkaidő:

Nem várjuk tőled, hogy reggel 9 és 11 óra között bent ülj az irodában. Heti munkarendet fogunk egyeztetni, azt kérjük, hogy állj rendelkezésre (online vagy személyesen) legalább heti 4 órában. Ennyi feladatot biztosan tudunk neked adni minden héten!

Alkalmanként szükség lesz arra, hogy személyesen is részt vegyél egy-egy rendezvényünkön, amit előre meghatározott időpontban tartunk és örülünk annak, ha egy-egy feladatot rugalmasan át tudunk neked adni, amikor a szükség úgy hozza.

Jelentkezés:

Ha kérdésed van az önkéntességgel kapcsolatban, szívesen válaszolunk, illetve megírhatod számunkra azt is, hogy miért keltette fel az érdeklődésedet a Strokeinfó Alapítvány és miért érdekes számodra ez a lehetőség.  Visszajelzéseidet erre az e-mail címre küld: info@strokeinfo.hu

Jelentkezésedet követően felvesszük veled a kapcsolatot telefonon és egyeztetjük a további teendőket.