Strokeinfó Alapítvány

STROKE CSOPORT LEÍRÁS

Ez a csoport 2014. október 13-án alakult, tudomásunkkal Magyarország első és legnagyobb Stroke támogató és önsegítő közössége.
Szeretettel látunk mindenkit, aki bármilyen szempontból átélte a stroke-ot! Segíteni szeretnénk egymásnak, olyan témák megbeszélésével, és olyan hasznos információk cseréjével, amelyek könnyebbé tehetik a gyógyulást, illetve lelki támaszt nyújtanak.
Jöhetnek ide stroke-os társaink, rokonaik, segítők, bárki, akinek köze van a témához. A jelentkező tagoknak három rövid kérdésre kell válaszolniuk – mint a mesében 🙂 A türelmi idő 24 óra, vagyis, aki ennyi idő alatt nem válaszol, annak a jelentkezését töröljük.

Szeretettel várjuk stroke-os társainkat, rokonaikat, segítőket, bárkit, akinek köze van a témához, mivel itt bizalmas témákról beszélgetünk, amiket csak azok értenek, és azokat érdekel, akiknek közük van hozzá bármelyik oldalról.
Kérdezz bármit, és ossz meg bármit velünk; innen nem kerül ki, az ismerőseid nem látják, mert ez egy zárt csoport!

Ezt a közösséget azért hoztuk létre, hogy segíteni tudjunk egymásnak. Minden visszakereshető, és áttekinthető. Használd a borítókép alatt balra található keresés funkciót , és ha nem találod, amit keresel, kérdezz! Nézzétek meg a fájlokat, nagyon sok hasznos információt találhattok! Olvassátok a csoporttagok bejegyzéseit, a hozzáfűzött kommenteket!

Szeretettel köszöntünk mindenkit! Hintya Eni (www.strokeomvolt.blog.hu, Kocsis Gábor (www.hasznaldfel.hu), Sarkadi Gabi (www.strokeinfo.hu)és  – weboldalainkon szintén számos hasznos, s leginkább tapasztalatokból született írásokat, információkat olvashatok!

A csoport Netikettje a FÁJLOK között található.

Ha moderálni kell, akkor moderálunk, úgyhogy jobb, ha elolvasod, ha nem tetted, és a posztod reklám célú, vagy nem hasznos, ill. informatív a csoporttagok számára, akkor kimoderáljuk.

Köszi, hogy elolvastad, Isten hozott köztünk!