Strokeinfó Alapítvány

Támogassa a Strokeinfó Alapítványt SZJA 1%, vagy adománnyal

Támogass minket személyi jövedelemadód  1%-ával!

Adószám:18222205-1-20

Felajánlásodat átutalhatod a Strokeinfó Alapítvány bankszámlájára:

MagNet Bank 16200182-00271204

Mert őszintén hiszünk benne, hogy a stroke túlélhető.

Mert megmutatjuk, hogyan előzhető meg a stroke egészséges életmóddal.

Mert azért dolgozunk, hogy minden agyi érkatasztrófán átesett ember teljes életet tudjon élni.

Mert pontosan tudjuk milyen segítségre van szükség, hiszen többen közülünk maguk is stroke túlélők.

Köszönet!

A Strokeinfó Alapítvány számára nagy öröm, hogy felvilágosító és közösségi rendezvényeinek lebonyolítását a jövőben az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, kerti pavilon segíti. Az Expodom cég gyorsan összecsukható pavilonok eladója.

A Strokeinfó Alapítvány 2011-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítse az embereket abban, hogy egészségesek tudjanak maradni. Az agy-, szív- és érrendszeri betegségekben sérült emberek megkaphassák azt a gondoskodást, odafigyelést, azokat az információkat, amelyek hozzásegítik őket a boldog és teljes élethez. Az általunk létrehozott közösség hatására, az egészségnevelés és a rehabilitáció fejlesztésével jelentősen csökken a stroke megbetegedések száma, és ezzel egyetemben bővülnek a társadalmi-gazdasági értékek.

Reményt és hitet adunk a stroke érintetteknek; segítünk a hazai stroke tájékoztatás hatékonyabbá tételében; közösséget épít. Egy hiánypótló szervezet és tevékenység; az egészségügyi/betegtájékoztató rendszer hiányosságait pótolja az emberi oldal figyelembevétele mellett.

Szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott easy up sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé!