Strokeinfó Alapítvány

Támogassa a Strokeinfó Alapítványt SZJA 1%, vagy adománnyal

Bajok az érrel? Ne fizess vérrel! Oldjuk meg együtt, szívvel és ésszel!

Lepd meg magad és a stroke érintettek közösségét egy életmentő hozzájárulással!

Támogass minket személyi jövedelemadód  1%-ával!

Adószám:18222205-1-20

Felajánlásodat átutalhatod a Strokeinfó Alapítvány bankszámlájára:

MagNet Bank 16200182-00271204

 Mobiltelefon előfizetés

MIÉRT MINKET TÁMOGASS?

Mert őszintén hiszünk benne, hogy a stroke túlélhető.

Mert megmutatjuk, hogy a stroke hogyan előzhető meg.

Mert azért dolgozunk, hogy minden agyi érkatasztrófán átesett ember teljes életet tudjon élni.

Mert pontosan tudjuk milyen segítségre van szükség, hiszen többen közülünk magunk is stroke túlélők vagyunk.

Magyarországon minden fél órában meghal valaki, stroke-ban, vagyis agyi érbetegségben. Ezeknek az embereknek a negyede 45 év alatti. A stroke vezető a rokkantságot okozó betegségek között.
A Strokeinfó Alapítvány 2011-ben jött létre azzal a céllal, hogy segítse az embereket abban, hogy egészségesek tudjanak maradni. Küldetésünk: az agy-, szív- és érrendszeri betegségekben sérült emberek megkaphassák azt a gondoskodást, odafigyelést, azokat az információkat, amelyek hozzásegítik őket a boldog és teljes élethez. Jövőképünk: az általunk létrehozott közösség hatására, az egészségnevelés és a rehabilitáció fejlesztésével jelentősen csökken a stroke megbetegedések száma, és ezzel egyetemben bővülnek a társadalmi-gazdasági értékek.
Reményt és hitet adunk a stroke érintetteknek; segítünk a hazai stroke tájékoztatás hatékonyabbá tételében; közösséget építünk. A Strokeinfó Alapítvány hiánypótló tevékenységet végez, az egészségügyi/betegtájékoztató rendszer hiányosságait pótolja az emberi oldal figyelembevétele mellett.
Én sem hittem, hogy pont velem történik meg! –  „Azért hoztam létre a szervezetet, hogy valódi segítséget tudjon nyújtani a stroke érintettek részére. A Strokeinfó Alapítvány elkötelezett a közösségi egészségmegőrzésben.” – Sarkadi Gabriella