Segíts nekünk2019-06-06T17:33:02+00:00

MIRE VAN SZÜKSÉGÜNK?

Támogasson minket személyi jövedelemadója  1%-ával!

Adószám:18222205-1-20

Felajánlását átutalhatja a Strokeinfó Alapítvány bankszámlájára:
MagNet Bank 16200182-00271204

vagy

befizethetiPayPal_logo számlánkra

Jelentkezzen önkéntesnek:

KAPCSOLAT menüpont alatt!

Hogyan tud rendelkezni 2019-ben az 1%-ról?

MIÉRT MINKET TÁMOGASSON?

  • Mert őszintén hiszünk benne, hogy a stroke túlélhető.
  • Mert megmutatjuk, hogyan előzhető meg a stroke egészséges életmóddal.
  • Mert azért dolgozunk, hogy minden agyi érkatasztrófán átesett ember teljes életet tudjon élni.
  • Mert többen közülünk maguk is stroke túlélők, akik pontosan tudják, milyen segítségre van szükség.

AKIK MÁR SEGÍTETTEK

Köszönet! A Strokeinfó Alapítvány számára nagy öröm, hogy felvilágosító és közösségi rendezvényeinek lebonyolítását a jövőben az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, kerti pavilon segíti. Az Expodom cég gyorsan összecsukható pavilonok eladója.

A Strokeinfó Alapítvány 2011-ben azzal a céllal jött létre, hogy segítse az embereket abban, hogy egészségesek tudjanak maradni. Az agy-, szív- és érrendszeri betegségekben sérült emberek megkaphassák azt a gondoskodást, odafigyelést, azokat az információkat, amelyek hozzásegítik őket a boldog és teljes élethez. Az általunk létrehozott közösség hatására, az egészségnevelés és a rehabilitáció fejlesztésével jelentősen csökken a stroke megbetegedések száma, és ezzel egyetemben bővülnek a társadalmi-gazdasági értékek.

Reményt és hitet adunk a stroke érintetteknek; segítünk a hazai stroke tájékoztatás hatékonyabbá tételében; közösséget épít. Egy hiánypótló szervezet és tevékenység; az egészségügyi/betegtájékoztató rendszer hiányosságait pótolja az emberi oldal figyelembevétele mellett.

Szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott easy up sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé!